Известување за одложување на натпревар.

  ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Велосипедската трка закажана со датум на одржување на  13-05-2018 –  Гостивар ХС МТБ,    која е во календарот во планински велосипедизам не се одржува. 

Трката се одложува поради технички причини.

За нов датум на одржување ќе бидете известени.