ПРОПОРЗИЦИИ Гостивар ХС МТБ 14-05-2017

Организатор Велосипедски клуб Адреналин-Гостивар Велосипедска Федерација на Македонија .Трка  за ранг листа во Планински Велосипедизам
Место Гостивар-Маврово каменолом ПелагонијаДолжина на кругот 3,3кмПредстартен бокс и прозивка во 11.45 ч

Сите категории стартуваат во 12часот, по следниов редослед

Елите - 6круга – Јуниори  5круга – Жени   3круга – Мастерс  4кругa – Кадети   4круга - Хоби   3круга

Стартни Броеви 10 -11.30 ч на самата стартна целна рамнина
Пријава На adrenalinecyclingclub@gmail.com  или на 070-245-287
Текнички прописи Секој натпреварувач е должен да носи заштитна кацига и са има исправен велосипед
Награди Медалји за прво пласираните тројца по категории
Право на учество лиценцирани велосипедисти,категоријата Хоби е отворена за сите лубители на велосипедизмот.Секој вози на сопствена одговорност
Посебни одредби Организаторот има право на измена на патеката и бројот на круговите во зависност од временските услови  Трката се вози по правилата на UCI и Велосипедска Федерација на РМ

prop

 

LOGO VMF1