Ранг – листа –Државно друмско првенство на Македонија –25.06. 2017

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Никола ЃУКИЌ Вело-М 60+20=80 80

2.

Левент РИФАТ Адреналин 40+25=65 65

3.

Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 34+0=34 34

4.

Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 6+25=31 31

5.

Никола ЛЕФКОВ Вело-М 31+0=31 31

6.

Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 21+0=21 21

7.

Михаил ТАСЕВСКИ Оксижен 3+15=18 18

8.

Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 7+10=17 17

9.

Горан КУЗМАНОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

10.

Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

11.

Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 7+7=14 14

12.

Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 13+0=13 13

13.

Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 10+0=10 10

14.

Стефан МИТРОВ Охсижен 0+8=8 8

15.

Денис КОЛЕВСКИ Вело-М 6+0=6 6

16.

Марио ПЕТРОВСКИ Вело-М 6+6=12 6

17.

Бојан ВЕЛИЧКОВСКИ Мадал бал 5+0=5 5

18.

Столе ЗДРАВКОВ Охсижен 5+0=5 5
                                                ЈУНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 75+25=75 100

2.

Лео КРАЛЕВСКИ Охсижен 60+20=80 80

3.

Милош МИЛЕВСКИ Вело-М 25+15=40 40

4.

Јовица САЗДОВ МВК Велес 27+0=27 27

5.

Славе КОЧОВСКИ Мадел бал 23+0=23 23

6.

Александар ЧАВЛЕСКИ Мадел бал 15+0=15 15

7.

Бојан СТОЈЧЕВСКИ Мадел бал 6+0=6 6
                                                  КАДЕТИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 75+25=100 100

2.

Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 55+15=70 70

3.

Андреј СТОЈАНОВСКИ Мадел бал 35+20=55 55

4.

Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 35+10=45 45

5.

Кристијан МАКСИМОВСКИ Вело-М 22+8=30 30

6.

Лазар ПЕТРОВИЌ Охсижен 10+0=10 10

7.

Јован НАСТОВ МВК Велес 23+0=23 23

8.

Ангел РАЈЧИНОСКИ Илинден 6+0=6 6
                                                           У-15

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Тео ВРОНДОЛИЕВ Мадел бал 50+20=70 70

2.

Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 40+25=65 65

3.

Лео ПАНОВСКИ МВК Велес 30+7=37 37

4.

Андреј ТАНУШЕВСКИ Енерџи 10+10=20 20

5.

Војдан ТОДОРОВ Енерџи 8+8=16 16

6.

Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 0+15=15 15

7.

Ефстатиос СТАМАТИУ Енерџи 7+0=7 7

8.

Ардиан ЈУСУФИ 15 Мај 0+6=6 6
                                                       У-13

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Филип ПЕТРЕСКИ Илинден 50+6=56 56

2.

Андреј МАЏОСКИ Илинден 15+25=40 40

3.

Бојан РИСТОВ МВК Велес 20+7=27 27

4.

Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 0+20=20 20

5.

Убејда ДЕВА Адреналин 10+10=20 20

6.

Џемалатин ЌОРБАЈРАМИ Адреналин 0+15=15 15

7.

Мухамед АРДА АРУЧ Адреналин 8+0=8 8

8.

Владо ПАЦКОВСКИ Вело-М 0+8=8 8

МАСТЕРС

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 75+25=100 100

2.

Сашко ЈОСИФОВСКИ Енерџи 43+20=63 63

3.

Ален ДЕНКОВСКИ Вело-М 32+15=47 47

4.

Дејан МИТОВ Струмица 26+0=26 26

5.

Златко ГЕЦОСКИ Илинден 20+0=20 20

6.

Дејан НОВКОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

7.

Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 Мај 15+0=15 15

8.

Васко ПУПУНЧЕВСКИ 15 Мај 9+0=9 9

9.

Дејан ЏИНГАРСКИ Струмица 8+0=8 8

10.

Љубиша КОНДЕВ Енерџи 7+0=7 7

11.

Деан ТОДОРОВ Енерџи 6+0=6 6

ЖЕНИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 70+20=90 90

2.

Анета АНТОВСКА Оксижен 65+25=90 90

3.

Андреа БУДИМОВСКА Енерџи 35+10=45 45

4.

Катерина НИКОЛОВСКА Енерџи 30+15=45 45

 ЕКИПНО

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

ВК Вело-М 212+84=296 296

2.

МВК Велес 200+50=250 250

3.

ВК Мадал бал 104+30=134 134

4.

ВК Оксижен 78+43=121 121

5.

ВК Енерџи 74+0=74 74

6.

ВК Спид бајк 55+15=70 70

7.

ВК Адреналин 65+0=65 65

8.

ВК Цикло-спорт 7+7=14 14

9.

ВК Илинден 6+0=6 6

ЕКИПНО У-15, У-13

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

МВК Велес 50+49=99 99

2.

ВК Илинден 65+31=96 96

3.

ВК Мадел бал 50+20=70 70

4.

ВК Спид бајк 40+25=65 65

5.

ВК Адреналин 18+25=43 43

6.

ВК Енерџи 25+18=43 43

7.

ВК Вело-М 0+8=8 8

8.

ВК 15 Мај 0+6=6 6

Генерален секретар

Сашо ВанчевскиLOGO VMF1