Ранг-листа Друмски велосипедизам 18.09.2017 Трофеј град Скопје

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Никола ЃУКИЌ Вело-М 105+0=105 105

2.

Левент РИФАТ Адреналин 65+25=90 90

3.

Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 41+10=51 51

4.

Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 34+15=49 49

5.

Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 15+20=35 35

6.

Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 27+7=34 34

7.

Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 31+0=31 31

8.

Никола ЛЕФКОВ Вело-М 31+0=31 31

9.

Михаил ТАСЕВСКИ Оксижен 18+8=26 26

10.

Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 20+5=25 25

11.

Марио ПЕТРОВСКИ Вело-М 20+0=20 20

12.

Горан КУЗМАНОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

13.

Стефан МИТРОВ Охсижен 15+0=15 15

14.

Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 13+0=13 13

15.

Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 10+0=10 10

16.

Денис КОЛЕВСКИ Вело-М 6+0=6 6

17.

Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 0+6=6 6

18.

Бојан ВЕЛИЧКОВСКИ Мадал бал 5+0=5 5

19.

Столе ЗДРАВКОВ Охсижен 5+0=5 5

20.

Александар РИСТОВСКИ 15 Мај 0+4=4 4
                                                ЈУНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 125+15=140 140

2.

Лео КРАЛЕВСКИ Охсижен 100+8=108 108

3.

Милош МИЛЕВСКИ Вело-М 55+0=55 55

4.

Јовица САЗДОВ МВК Велес 37+10=47 47

5.

Александар ЧАВЛЕСКИ Мадел бал 15+25=40 40

6.

Славе КОЧОВСКИ Мадел бал 23+7=30 30

7.

Бојан СТОЈЧЕВСКИ Мадел бал 6+20=26 26
                                                  КАДЕТИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 125+25=150 150

2.

Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 70+20=90 90

3.

Андреј СТОЈАНОВСКИ Мадел бал 75+15=90 90

4.

Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 60+0=60 60

5.

Јован НАСТОВ МВК Велес 23+10=33 33

6.

Кристијан МАКСИМОВСКИ Вело-М 30+0=30 30

7.

Лазар ПЕТРОВИЌ Охсижен 10+0=10 10

8.

Ангел РАЈЧИНОСКИ Илинден 6+0=6 6
                                                           У-15

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 90+25=115 115

2.

Тео ВРОНДОЛИЕВ Мадел бал 90+20=110 110

3.

Лео ПАНОВСКИ МВК Велес 37+0=37 37

4.

Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 30+10=40 40

5.

Војдан ТОДОРОВ Енерџи 16+8=24 24

6.

Андреј ТАНУШЕВСКИ Енерџи 20+0=20 20

7.

Бојан КРАЛЕВСКИ Оксижен 0+15=15 15

8.

Ефстатиос СТАМАТИУ Енерџи 7+0=7 7

9.

Ардиан ЈУСУФИ 15 Мај 6+0=6 6
                                                       У-13

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Филип ПЕТРЕСКИ Илинден 64+8=72 72

2.

Џемалатин ЌОРБАЈРАМИ Адреналин 40+20=60 60

3.

Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 40+10=50 50

4.

Андреј МАЏОСКИ Илинден 50+0=50 50

5.

Убејда ДЕВА Адреналин 27+15=42 42

6.

Даим МУХАРЕМИ Адреналин 15+25=40 40

7.

Бојан РИСТОВ МВК Велес 32+6=38 38

8.

Владо ПАЦКОВСКИ Вело-М 14+7=21 21

9.

Мухамед АРДА АРУЧ Адреналин 8+0=8 8

МАСТЕРС

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 125+25=150 150

2.

Ален ДЕНКОВСКИ Вело-М 67+0=67 67

3.

Сашко ЈОСИФОВСКИ Енерџи 63+10=73 73

4.

Дејан МИТОВ Струмица 26+0=26 26

5.

Златко ГЕЦОСКИ Илинден 20+20=40 40

6.

Дејан НОВКОВСКИ Енерџи 15+15=30 30

7.

Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 Мај 15+0=15 15

8.

Васко ПУПУНЧЕВСКИ 15 Мај 9+0=9 9

9.

Боро БАНИШКИ Енерџи 0+8=8 8

10.

Дејан ЏИНГАРСКИ Струмица 8+0=8 8

11.

Никола ХРИСТОВ Енерџи 0+7=7 7

12.

Љубиша КОНДЕВ Енерџи 7+0=7 7

13.

Деан ТОДОРОВ Енерџи 6+0=6 6

14.

Душко КАНТАРЏИЕВ Енерџи 0+6=6 6

ЖЕНИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Анета АНТОВСКА Оксижен 115+25=140 140

2.

Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 105+20=125 125

3.

Андреа БУДИМОВСКА Енерџи 65+0=65 65

4.

Катерина НИКОЛОВСКА Енерџи 45+15=60 60

ЕКИПНО

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

ВК Вело-М 379+16=395 395

2.

МВК Велес 310+60=370 370

3.

ВК Мадал бал 164+74=238 238

4.

ВК Оксижен 148+16=164 164

5.

ВК Енерџи 74+35=109 109

6.

ВК Спид бајк 70+20=90 90

7.

ВК Адреналин 65+25=90 90

8.

ВК Цикло-спорт 20+5=25 25

9.

ВК ЕБТ Скопје 15+0=15 15

10.

ВК Илинден 6+0=6 6

11.

ВК 15 мај 0+4=4 4

ЕКИПНО У-15, У-13

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

МВК Велес 139+26=165 165

2.

ВК Адреналин 90+60=150 150

3.

ВК Илинден 114+8=122 122

4.

ВК Спид бајк 90+25=115 115

5.

ВК Мадел бал 90+20=110 110

6.

ВК Енерџи 43+8=51 51

7.

ВК Вело-М 14+7=21 21

8.

ВК Оксижен 0+15=15 15

9.

ВК 15 Мај 6+0=6 6