Ранг листа –Друмски велосипедизам -23.07. 2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 90+25=115 115
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 55+0=55 55
3. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+0=50 50
4. Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 21+10=31 31
5. Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 28+0=28 28
6. Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 19+8=27 27
7. Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 6+20=26 26
8. Ѓорѓи ПОПСТЕФАНОВ Енерџи 23+0=23 23
9. Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 4+15=19 19
10. Никола ЃУКИЌ Вело-М 19+0=19 19
11. Сашо КАРАМАНОЛЕВСКИ Енерџи 19+0=19 19
12. Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 16+0=16 16
13. Мартин СТОЕВСКИ Мадал бал 9+7=16 16
14. Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 15+0=15 15
15. Бојан НАУМОВСКИ Мадал бал 13+0=13 13
16. Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 11+0=11 11
17. Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 4+6=10 10
18. Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 10+0=10 10
19. Тефик САЛИКИ Цикло спорт 0+5=5 5
20. Христијан ЃЕОРЃИЕВСКИ Мадал бал 0+4=4 4
                                                ЈУНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Александар ЧАВЛЕСКИ Енерџи 90+25=115 115

2.

Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 70+10=80 80

3.

Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 65+8=73 73

4.

Бојан СТОЈЧЕВСКИ Мадел бал 36+20=56 56

5.

Славе КОЧОВСКИ Мадел бал 43+0=43 43

6.

Јовица САЗДОВ МВК Велес 21+0=21 21

7.

Андреј ПЕТРУШЕВСКИ Мадел бал 0+15=15 15

8.

Виктор КУЗМАНОВСКИ Спид бајк 7+0=7 7
                                                  КАДЕТИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 90+15=105 105

2.

Тео ВРОНДЕЛИЕВ Мадел бал 60+20=80 80

3.

Кристијан МАКСИМОВСКИ МВК Велес 40+10=50 50

4.

Озгур ДЕБРЕШЕ Адреналин 32+0=32 32

5.

Андреј СТОЈАНОВСКИ Вело-М 0+25=25 25

6.

Роберт ПАНОВСКИ МВК Велес 7+0=7 7
                                                           У-15

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 85+20=105 105

2.

Даим МУХАРЕМИ Адреналин 70+15=85 85

3.

Дарко ДИМОВСКИ МВК Велес 50+25=75 75

4.

Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 65+10=75 75

5.

Александар ТРАЈКОВ МВК Велес 33+8=41 41

6.

Џемалатин ЌОРБАЈРАМИ Адреналин 16+0=16 16

7.

Воислав ЛАЗАРЕВСКИ 15 МАЈ 7+0=7 7
                                                       У-13

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 95+25=120 120

2.

Андреј МАЏОСКИ Илинден 85+20=105 105

3.

Бојан РИСТОВ МВК Велес 45+15=60 60

4.

Убејда ДЕВА Адреналин 43+0=43 43

5.

Милош АЛЕКСОВСКИ Вело-М 28+0=28 28

6.

Христијан АТАНАСОВСКИ 15 МАЈ 7+0=7 7

МАСТЕРС

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Златко ГЕЦОСКИ Илинден 85+20=105 105
2. Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 75+25=100 100
3. Сашко ЈОСИФОВСКИ Енерџи 50+15=65 65
4. Дејан НОВКОВСКИ Енерџи 45+10=55 55
5. Ален ДЕНКОВСКИ Вело-М 15+0=15 15
6. Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 МАЈ 14+0=14 14
7. Владимир МИКИЧ Енерџи 8+0=8 8
8. Дејан МИТОВ Струмица 8+0=8 8
9. Дејан ЏИНГАРСКИ Струмица 7+0=7 7
10. Дарко БЛАЖЕВСКИ Енерџи 5+0=5 5

ЖЕНИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Илина ПОПОВА Енерџи 90+20=110 110
2. Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 25+25=50 50
3. Цвета КУШОВСКА 15 Мај 30+0=30 30
4. Анета АНТОВСКА Оксижен 25+0=25 25
5. Мартина НИКОЛОВСКА 15 Мај 20+0=20 20

ЕКИПНО

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. ВК Мадал бал 272+86=358 358
2. ВК Вело-М 260+75=335 335
3. ВК Енерџи 225+25=250 250
4. МВК Велес 198+43=241 241
5. ВК Спид бајк 72+8=80 80
6. ВК Адреналин 32+0=32 32
7. ВК Цикло спорт 4+11=15 15

ЕКИПНО У-15, У-13

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

МВК Велес 288+83=371 371

2.

ВК Адреналин 129+15=144 144

3.

ВК Спид бајк 85+20=105 105

4.

ВК Илинден 85+20=105 105

5.

Вело-М 28+0=28 28

6.

15 МАЈ 14+0=14 14

LOGO VMF1