Ранг-листа Друмски велосипедизам 23.10.2017 Трофеј Кичево

 

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Никола ЃУКИЌ Вело-М 105+4=109 109

2.

Левент РИФАТ Адреналин 90+0=90 90

3.

Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 51+10=61 61

4.

Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 49+8=57 57

5.

Никола ЛЕФКОВ Вело-М 31+25=56 56

6.

Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 35+20=55 55

7.

Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 25+15=40 40

8.

Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 34+0=34 34

9.

Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 31+0=31 31

10.

Михаил ТАСЕВСКИ Оксижен 26+0=26 26

11.

Марио ПЕТРОВСКИ Вело-М 20+5=25 25

12.

Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 10+6=16 16

13.

Горан КУЗМАНОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

14.

Стефан МИТРОВ Охсижен 15+0=15 15

15.

Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 13+0=13 13

16.

Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 6+7=13 13

17.

Денис КОЛЕВСКИ Вело-М 6+0=6 6

18.

Бојан ВЕЛИЧКОВСКИ Мадал бал 5+0=5 5

19.

Столе ЗДРАВКОВ Охсижен 5+0=5 5

20.

Александар РИСТОВСКИ 15 Мај 4+0=4 4
                                                                                                                                 ЈУНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 140+20=160 160

2.

Лео КРАЛЕВСКИ Охсижен 108+15=123 123

3.

Александар ЧАВЛЕСКИ Мадел бал 40+25=65 65

4.

Јовица САЗДОВ МВК Велес 47+10=57 57

5.

Милош МИЛЕВСКИ Вело-М 55+0=55 55

6.

Славе КОЧОВСКИ Мадел бал 30+0=30 30

7.

Бојан СТОЈЧЕВСКИ Мадел бал 26+0=26 26
КАДЕТИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 150+25=175 175

2.

Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 90+20=110 110

3.

Андреј СТОЈАНОВСКИ Мадел бал 90+15=105 105

4.

Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 60+10=70 70

5.

Јован НАСТОВ МВК Велес 33+0=33 33

6.

Кристијан МАКСИМОВСКИ Вело-М 30+0=30 30

7.

Лазар ПЕТРОВИЌ Охсижен 10+0=10 10

8.

Ангел РАЈЧИНОСКИ Илинден 6+0=6 6
У-15

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 115+25=140 140

2.

Тео ВРОНДОЛИЕВ Мадел бал 110+20=130 130

3.

Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 40+15=55 55

4.

Лео ПАНОВСКИ МВК Велес 37+0=37 37

5.

Бојан КРАЛЕВСКИ Оксижен 15+10=25 25

6.

Војдан ТОДОРОВ Енерџи 24+0=24 24

7.

Андреј ТАНУШЕВСКИ Енерџи 20+0=20 20

8.

Дарко ДИМОВСКИ МВК Велес 0+8=8 8

9.

Ефстатиос СТАМАТИУ Енерџи 7+0=7 7

10.

Ардиан ЈУСУФИ 15 Мај 6+0=6 6
У-13

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Филип ПЕТРЕСКИ Илинден 72+7=79 79

2.

Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 50+20=70 70

3.

Џемалатин ЌОРБАЈРАМИ Адреналин 60+8=68 68

4.

Даим МУХАРЕМИ Адреналин 40+25=65 65

5.

Андреј МАЏОСКИ Илинден 50+15=65 65

6.

Бојан РИСТОВ МВК Велес 38+10=48 48

7.

Убејда ДЕВА Адреналин 42+6=48 48

8.

Владо ПАЦКОВСКИ Вело-М 21+5=26 26

9.

Мухамед АРДА АРУЧ Адреналин 8+0=8 8

МАСТЕРС

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 150+20=170 170

2.

Ален ДЕНКОВСКИ Вело-М 67+25=92 92

3.

Сашко ЈОСИФОВСКИ Енерџи 73+15=88 88

4.

Златко ГЕЦОСКИ Илинден 40+0=40 40

5.

Дејан НОВКОВСКИ Енерџи 30+10=40 40

6.

Дејан МИТОВ Струмица 26+0=26 26

7.

Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 Мај 15+0=15 15

8.

Васко ПУПУНЧЕВСКИ 15 Мај 9+0=9 9

9.

Боро БАНИШКИ Енерџи 8+0=8 8

10.

Дејан ЏИНГАРСКИ Струмица 8+0=8 8

11.

Никола ХРИСТОВ Енерџи 7+0=7 7

12.

Љубиша КОНДЕВ Енерџи 7+0=7 7

13.

Деан ТОДОРОВ Енерџи 6+0=6 6

14.

Душко КАНТАРЏИЕВ Енерџи 6+0=6 6

ЖЕНИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Анета АНТОВСКА Оксижен 140+0=140 140

2.

Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 125+0=125 125

3.

Андреа БУДИМОВСКА Енерџи 65+0=65 65

4.

Катерина НИКОЛОВСКА Енерџи 60+0=60 60

ЕКИПНО

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

ВК Вело-М 395+61=456 456

2.

МВК Велес 370+55=425 425

3.

ВК Мадал бал 238+40=278 278

4.

ВК Оксижен 164+15=179 179

5.

ВК Енерџи 109+34=143 143

6.

ВК Спид бајк 90+20=110 110

7.

ВК Адреналин 90+0=90 90

8.

ВК Цикло-спорт 25+15=40 40

9.

ВК ЕБТ Скопје 15+0=15 15

10.

ВК Илинден 6+0=6 6

11.

ВК 15 мај 4+0=4 4

ЕКИПНО У-15, У-13

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

МВК Велес 165+53=218 218

2.

ВК Адреналин 150+39=189 189

3.

ВК Илинден 122+22=144 144

4.

ВК Спид бајк 115+25=140 140

5.

ВК Мадел бал 110+20=130 130

6.

ВК Енерџи 51+0=51 51

7.

ВК Вело-М 21+5=26 26

8.

ВК Оксижен 15+10=25 25

9.

ВК 15 Мај 6+0=6 6

LOGO VMF1