Ранг листа за 2018 – Друмски велосипедизам – 12.10.2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 115+5=120 120
2. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+25=75 75
3. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 65+0=65 65
4. Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 35+20=55 55
5. Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 38+15=53 53
6. Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 39+7=46 46
7. Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 30+8=38 38
8. Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 33+0=33 33
9. Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 26+6=32 32
10. Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 16+10=26 26
11. Левент РИФАТ Адреналин 25+0=25 25
12. Ѓорѓи ПОПСТЕФАНОВ Енерџи 23+0=23 23
13. Никола ЃУКИЌ Вело-М 19+0=19 19
14. Сашо КАРАМАНОЛЕВСКИ Енерџи 19+0=19 19
15. Мартин СТОЕВСКИ Мадал бал 19+0=19 19
16. Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 16+0=16 16
17. Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 15+0=15 15
18. Бојан НАУМОВСКИ Мадал бал 13+0=13 13
19. Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 10+0=10 10
20. Тефик САЛИКИ Цикло спорт 5+0=5 5
21. Емил ЦВЕТАНОВ Кросс сајклинг 0+4=4 4
22. Христијан ЃЕОРЃИЕВСКИ Мадал бал 4+0=4 4
23. Александар ГАРАЧА Мадал бал 0+3=3 3
                                                ЈУНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Александар ЧАВЛЕСКИ Енерџи 130+25=155 155

2.

Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 100+8=108 108

3.

Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 83+15=98 98

4.

Бојан СТОЈЧЕВСКИ Мадел бал 71+10=81 81

5.

Славе КОЧОВСКИ Мадел бал 51+0=51 51

6.

Андреј ПЕТРУШЕВСКИ Мадел бал 15+20=35 35

7.

Јовица САЗДОВ МВК Велес 21+0=21 21

8.

Бесник МУСТАФИ Вело-М 7+7=14 14

9.

Виктор КУЗМАНОВСКИ Спид бајк 7+0=7 7
                                                  КАДЕТИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 125+10=135 135

2.

Тео ВРОНДЕЛИЕВ Мадел бал 95+15=110 110

3.

Кристијан МАКСИМОВСКИ МВК Велес 58+25=83 83

4.

Андреј СТОЈАНОВСКИ Вело-М 50+20=70 70

5.

Озгур ДЕБРЕШЕ Адреналин 42+8=50 50

6.

Роберт ПАНОВСКИ МВК Велес 7+0=7 7

7.

Јован МИТЕВ Мадел бал 0+7=7 7
                                                           У-15

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 130+25=155 130

2.

Даим МУХАРЕМИ Адреналин 95+15=110 110

3.

Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 90+20=110 110

4.

Дарко ДИМОВСКИ МВК Велес 95+10=105 105

5.

Александар ТРАЈКОВ МВК Велес 49+8=57 57

6.

Џемалатин ЌОРБАЈРАМИ Адреналин 16+0=16 16

7.

Воислав ЛАЗАРЕВСКИ 15 МАЈ 13+0=13 13

8.

Михајло СИЛЈАНОВСКИ 15 МАЈ 0+7=7 7

9.

Илија ГЕОРГИЕВСКИ 15 МАЈ 7+0=7 7

10.

Филип РИСТЕВСКИ 15 МАЈ 0+6=6 6
                                                       У-13

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 145+25=170 170

2.

Андреј МАЏОСКИ Илинден 125+20=145 145

3.

Бојан РИСТОВ МВК Велес 75+15=90 90

4.

Убејда ДЕВА Адреналин 43+0=43 43

5.

Милош АЛЕКСОВСКИ Вело-М 28+7=35 35

6.

Христијан АТАНАСОВСКИ 15 МАЈ 15+10=25 25

7.

Филип ТЕМЕЛКОВСКИ 15 МАЈ 10+8=18 18

МАСТЕРС

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Златко ГЕЦОСКИ Илинден 125+25=150 150
2. Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 125+0=125 125
3. Сашко ЈОСИФОВСКИ Енерџи 65+15=80 80
4. Дејан НОВКОВСКИ Енерџи 55+20=75 75
5. Ален ДЕНКОВСКИ Вело-М 30+10=40 40
6. Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 МАЈ 14+0=14 14
7. Дарко БЛАЖЕВСКИ Енерџи 5+8=13 13
8. Владимир МИКИЧ Енерџи 8+0=8 8
9. Дејан МИТОВ Струмица 8+0=8 8
10. Скендер МАМУТИ Вело-М 0+7=7 7
11. Дејан ЏИНГАРСКИ Струмица 7+0=7 7
12. Изаим БАЈРАМИ Вело-М 0+6=6 6

ЖЕНИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Илина ПОПОВА Енерџи 110+0=110 110
2. Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 50+0=50 50
3. Мартина НИКОЛОВСКА 15 Мај 45+0=45 45
4. Цвета КУШОВСКА 15 Мај 30+0=30 30
5. Анета АНТОВСКА Оксижен 25+0=25 25

ЕКИПНО

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. ВК Вело-М 422+78=500 500
2. ВК Мадал бал 413+63=476 476
3. МВК Велес 284+70=354 354
4. ВК Енерџи 279+25=304 304
5. ВК Спид бајк 90+15=105 105
6. ВК Адреналин 67+8=75 75
7. ВК Цикло спорт 21+10=31 31
8. ВК Кросс сајклинг 0+4=4 4

ЕКИПНО У-15, У-13

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

МВК Велес 454+78=532 532

2.

ВК Адреналин 154+15=169 169

3.

ВК Спид бајк 130+25=155 155

4.

ВК Илинден 125+20=145 145

5.

15 МАЈ 42+31=73 73

6.

Вело-М 34+0=34 34

LOGO VMF1