Ранг – листа –Трофеј ИЛИНДЕН- Државно друмско првенство на Македонија

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Никола ЃУКИЌ Вело-М 80+25=105 105

2.

Левент РИФАТ Адреналин 65+0=65 65

3.

Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 21+20=41 41

4.

Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 34+0=34 34

5.

Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 31+0=31 31

6.

Никола ЛЕФКОВ Вело-М 31+0=31 31

7.

Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 17+10=27 27

8.

Марио ПЕТРОВСКИ Вело-М 12+8=20 20

9.

Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 14+6=20 20

10.

Михаил ТАСЕВСКИ Оксижен 18+0=18 18

11.

Кирил МАРКОВСКИ ЕБТ Скопје 0+15=15 15

12.

Горан КУЗМАНОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

13.

Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

14.

Стефан МИТРОВ Охсижен 8+7=15 15

15.

Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 13+0=13 13

16.

Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 10+0=10 10

17.

Денис КОЛЕВСКИ Вело-М 6+0=6 6

18.

Бојан ВЕЛИЧКОВСКИ Мадал бал 5+0=5 5

19.

Столе ЗДРАВКОВ Охсижен 5+0=5 5
                                                ЈУНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 100+25=125 125

2.

Лео КРАЛЕВСКИ Охсижен 80+20=100 100

3.

Милош МИЛЕВСКИ Вело-М 40+15=55 55

4.

Јовица САЗДОВ МВК Велес 27+10=37 37

5.

Славе КОЧОВСКИ Мадел бал 23+0=23 23

6.

Александар ЧАВЛЕСКИ Мадел бал 15+0=15 15

7.

Бојан СТОЈЧЕВСКИ Мадел бал 6+0=6 6
                                                  КАДЕТИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 100+25=125 125

2.

Андреј СТОЈАНОВСКИ Мадел бал 55+20=75 75

3.

Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 70+0=70 70

4.

Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 45+15=60 60

5.

Кристијан МАКСИМОВСКИ Вело-М 38+0=30 30

6.

Јован НАСТОВ МВК Велес 23+0=23 23

7.

Лазар ПЕТРОВИЌ Охсижен 10+0=10 10

8.

Ангел РАЈЧИНОСКИ Илинден 6+0=6 6
                                                           У-15

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 65+25=90 90

2.

Тео ВРОНДОЛИЕВ Мадел бал 70+20=90 90

3.

Лео ПАНОВСКИ МВК Велес 37+0=37 37

4.

Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 15+15=30 30

5.

Андреј ТАНУШЕВСКИ Енерџи 20+0=20 20

6.

Војдан ТОДОРОВ Енерџи 16+0=16 16

7.

Ефстатиос СТАМАТИУ Енерџи 7+0=7 7

8.

Ардиан ЈУСУФИ 15 Мај 6+0=6 6
                                                       У-13

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Филип ПЕТРЕСКИ Илинден 56+8=64 64

2.

Андреј МАЏОСКИ Илинден 40+10=50 50

3.

Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 20+20=40 40

4.

Џемалатин ЌОРБАЈРАМИ Адреналин 15+25=40 40

5.

Бојан РИСТОВ МВК Велес 27+5=32 32

6.

Убејда ДЕВА Адреналин 20+7=27 27

7.

Даим МУХАРЕМИ Адреналин 0+15=15 15

8.

Владо ПАЦКОВСКИ Вело-М 8+6=14 14

9.

Мухамед АРДА АРУЧ Адреналин 8+0=8 8

МАСТЕРС

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 100+25=125 125

2.

Ален ДЕНКОВСКИ Вело-М 47+20=67 67

3.

Сашко ЈОСИФОВСКИ Енерџи 63+0=63 63

4.

Дејан МИТОВ Струмица 26+0=26 26

5.

Златко ГЕЦОСКИ Илинден 20+0=20 20

6.

Дејан НОВКОВСКИ Енерџи 15+0=15 15

7.

Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 Мај 15+0=15 15

8.

Васко ПУПУНЧЕВСКИ 15 Мај 9+0=9 9

9.

Дејан ЏИНГАРСКИ Струмица 8+0=8 8

10.

Љубиша КОНДЕВ Енерџи 7+0=7 7

11.

Деан ТОДОРОВ Енерџи 6+0=6 6

ЖЕНИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Анета АНТОВСКА Оксижен 90+25=115 115

2.

Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 90+15=105 90

3.

Андреа БУДИМОВСКА Енерџи 45+20=65 65

4.

Катерина НИКОЛОВСКА Енерџи 45+0=45 45

 ЕКИПНО

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

ВК Вело-М 296+83=379 379

2.

МВК Велес 250+60=310 310

3.

ВК Мадал бал 134+30=164 164

4.

ВК Оксижен 121+27=148 148

5.

ВК Енерџи 74+0=74 74

6.

ВК Спид бајк 70+0=70 70

7.

ВК Адреналин 65+0=65 65

8.

ВК Цикло-спорт 14+5=19 19

9.

ВК ЕБТ Скопје 0+15=15 15

10.

ВК Илинден 6+0=6 6

LOGO VMF1