Ранг листа – 24.09. 2018 – Друмски велосипедизам

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 115+0=115 115
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 55+10=65 65
3. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+0=50 50
4. Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 19+20=39 39
5. Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 31+7=38 38
6. Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 27+8=35 35
7. Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 28+4=32 32
8. Давид ПЕТРУШЕВСКИ Мадал бал 26+5=31 31
9. Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 11+15=26 26
10. Левент РИФАТ Адреналин 0+25=25 25
11. Ѓорѓи ПОПСТЕФАНОВ Енерџи 23+0=23 23
12. Никола ЃУКИЌ Вело-М 19+0=19 19
13. Сашо КАРАМАНОЛЕВСКИ Енерџи 19+0=19 19
14. Мартин СТОЕВСКИ Мадал бал 16+3=19 19
15. Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 10+6=16 16
16. Стефан ПЕТРОВСКИ Вело-М 16+0=16 16
17. Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 15+0=15 15
18. Бојан НАУМОВСКИ Мадал бал 13+0=13 13
19. Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 10+0=10 10
20. Тефик САЛИКИ Цикло спорт 5+0=5 5
21. Христијан ЃЕОРЃИЕВСКИ Мадал бал 4+0=4 4
                                                ЈУНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Александар ЧАВЛЕСКИ Енерџи 115+15=130 130

2.

Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 80+20=100 100

3.

Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 73+10=83 83

4.

Бојан СТОЈЧЕВСКИ Мадел бал 56+25=71 71

5.

Славе КОЧОВСКИ Мадел бал 43+8=51 51

6.

Јовица САЗДОВ МВК Велес 21+0=21 21

7.

Андреј ПЕТРУШЕВСКИ Мадел бал 0+15=15 15

8.

Бесник МУСТАФИ Вело-М 0+7=7 7

9.

Виктор КУЗМАНОВСКИ Спид бајк 7+0=7 7
                                                  КАДЕТИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 105+20=125 125

2.

Тео ВРОНДЕЛИЕВ Мадел бал 80+15=95 95

3.

Кристијан МАКСИМОВСКИ МВК Велес 50+8=58 58

4.

Андреј СТОЈАНОВСКИ Вело-М 25+25=50 50

5.

Озгур ДЕБРЕШЕ Адреналин 32+10=42 42

6.

Роберт ПАНОВСКИ МВК Велес 7+0=7 7
                                                           У-15

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 105+25=130 130

2.

Дарко ДИМОВСКИ МВК Велес 75+20=95 95

3.

Даим МУХАРЕМИ Адреналин 85+10=95 95

4.

Благој МАРКОВСКИ МВК Велес 75+15=90 90

5.

Александар ТРАЈКОВ МВК Велес 41+8=49 49

6.

Џемалатин ЌОРБАЈРАМИ Адреналин 16+0=16 16

7.

Воислав ЛАЗАРЕВСКИ 15 МАЈ 7+6=13 13

8.

Илија ГЕОРГИЕВСКИ 15 МАЈ 0+7=7 7
                                                       У-13

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Давид РИСТОВСКИ МВК Велес 120+25=145 145

2.

Андреј МАЏОСКИ Илинден 105+20=125 125

3.

Бојан РИСТОВ МВК Велес 60+15=75 75

4.

Убејда ДЕВА Адреналин 43+0=43 43

5.

Милош АЛЕКСОВСКИ Вело-М 28+7=35 35

6.

Христијан АТАНАСОВСКИ 15 МАЈ 7+8=15 15

7.

Филип ТЕМЕЛКОВСКИ 15 МАЈ 0+10=10 10

МАСТЕРС

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 100+25=125 125
2. Златко ГЕЦОСКИ Илинден 105+20=125 125
3. Сашко ЈОСИФОВСКИ Енерџи 65+0=65 65
4. Дејан НОВКОВСКИ Енерџи 55+0=55 55
5. Ален ДЕНКОВСКИ Вело-М 15+15=30 30
6. Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 МАЈ 14+0=14 14
7. Владимир МИКИЧ Енерџи 8+0=8 8
8. Дејан МИТОВ Струмица 8+0=8 8
9. Дејан ЏИНГАРСКИ Струмица 7+0=7 7
10. Дарко БЛАЖЕВСКИ Енерџи 5+0=5 5

ЖЕНИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Илина ПОПОВА Енерџи 110+0=110 110
2. Анита ВЕЛИЧКОВСКА Оксижен 50+0=50 50
3. Мартина НИКОЛОВСКА 15 Мај 20+25=45 45
4. Цвета КУШОВСКА 15 Мај 30+0=30 30
5. Анета АНТОВСКА Оксижен 25+0=25 25

ЕКИПНО

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. ВК Вело-М 335+87=422 422
2. ВК Мадал бал 358+56=414 414
3. МВК Велес 241+43=284 284
4. ВК Енерџи 250+29=279 279
5. ВК Спид бајк 80+10=90 90
6. ВК Адреналин 32+35=67 67
7. ВК Цикло спорт 15+6=21 21

ЕКИПНО У-15, У-13

ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

МВК Велес 371+83=454 454

2.

ВК Адреналин 144+10=154 154

3.

ВК Спид бајк 105+25=130 130

4.

ВК Илинден 105+20=125 125

5.

15 МАЈ 14+28=42 42

6.

Вело-М 28+6=34 34

LOGO VMF1