Регистрација

Логирање на клубови за регистрација на велосипедисти

За издавање на лиценци и регистрација на натпреварувачи задолжително потполнување на образецот.

Пополнетиот образец испратете го на маил: secretary@cfm.org.mk

Превземи го упатството за регистрација
Превземи образец за регистрација