РЕЗУЛТАТИ Гази баба 2017

ЕЛИТ

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

4

Михаил Тасевски Оксижен Скопје

1:41:31

2

2

Александар Ѓуровиќ Енерџи Скопје

1:42:21

3

3

Александар Марковски Оксижен Скопје

1:44:32

4

1

Благоја Петровски Енерџи Скопје

1:47:22

/

5

Милан Нацевски Оксижен Скопје

DNF

ЈУНИОРИ

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

12

Лео Кралевски Оксижен Скопје

1:25:36

2

11

Кадир Исмаили Адреналин Гостивар

1:47:51

КАДЕТИ

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

31

Лазар Петровиќ Оксижен Скопје

1:16:57

2

32

Давид Спасов Бел Камен Радовиш

1:22:19

3

34

Предраг Чачаров Бел Камен Радовиш

1:25:26

4

35

Столе Колев Бел Камен Радовиш

1:31:41

5

36

Тео Вронделиев Мадал Бал Скопје

1:31:42

/

37

Леонид Марковски Енерџи Скопје

DSQ

МАСТЕРС

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

21

Љубиша Кондев Енерџи Скопје

1:11:49

2

10

Боро Банишки Енерџи Скопје

1:18:30

3

25

Мартин Анастасовски Енерџи Скопје

1:21:14

4

23

Владимир Микиќ Енерџи Скопје

1:23:46

5

22

Адем Мориццо Адреналин Гостивар

1:31:10

6

26

Беќим Калиси Адреналин Гостивар

-1Lap

7

40

Шпенди Калиси Адреналин Гостивар

-2Lap

/

24

Кевин Беселман Енерџи Скопје

DNF

ЖЕНИ

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

42

Анета Антовска Оксижен Скопје

1:20:41

2

41

Катерина Николовска Енерџи Скопје

1:21:08

3

43

Анита Величковска Оксижен Скопје

1:24:30

ХОБИ МАЖИ

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

52

Емил Цветанов

/

36:43

2

19

Николче Ивановски

/

36:43

3

56

Дамјан Малиновски

/

37:16

4

54

Игор Трпковски

/

37:24

5

18

Вилијан Тодоровски

/

37:25

6

30

Стојан Хаџи Јефтимов

/

40:13

7

51

Дарко Блажевски

/

40:20

8

53

Коста Алексовски

/

40:38

9

58

Мартин Благоевиќ

/

44:33

10

15

Христијан Илиевски

/

47:08

11

16

Спасе Стојанов

/

49:20

12

46

Игор Алексиќ

/

49:50

13

48

Љубомир Боцевски

/

52:53

14

28

Кристијан Ивановски

/

56:50

15

45

Јовица Аврамовски

/

1:04:00

/

59

Горан Богоевски

/

DNF

/

50

Иван Николовски

/

DNF

/

27

Владо Ристевски

/

DNF

/

55

Виктор Аголи

/

DNS

/

47

Марко Перевсли

/

DNS

/

17

Елвин Аџија

/

DNS

/

29

Марко Велковски

/

DNS

/

60

Александар Папазов

/

DSQ

ХОБИ ЖЕНИ

1

57

Андријана Анастасовска

/

46:44

2

49

Сандра Милошевска

/

52:35

3

20

Билјана Русевска

/

1:02:01

Забелешка: Натпреварот помина во најдобар ред.

Натпреварувачот со реден број 37, Леонид Марковски од велосипедскиот клуб Енерџи Скопје е дисквалификуван поради непрописно движење во патеката за време на трката.

Натпреварувачот со број 60, Александар Папазов е дисквалификуван поради неносење на кацига за време на натпреварот.

 

Судија

Милан Ѓукиќ

LOGO VMF1