РЕЗУЛТАТИ Гостивар 2017

СЕНИОРИ

Пласман Натпреварувач Клуб Време

1

Левент Рифат Адреналин Гостивар

1:15:07

2

Михаил Тасевски Оксижен Скопје

1:15:57

3

Благоја Петровски Енерџи Скопје

1:17:23

4

Александар Ѓуровиќ Енерџи Скопје

1:18:24

5

Александар Марковски Оксижен Скопје

1:20:40

6

Кирил Марковски Е.Б.Т. Скопје

1:23:17

7

Бленди Троци Енерџи Скопје

1:25:20

8

Столе Здравков Оксижен Скопје

1:30:14

9

Хабиб Торте Енерџи Скопје

-1

10

Милан Нацевски Оксижен Скопје

-1

11

Фисник Мало Адреналин Гостивар

-1

DSQ

Фестим Реџепи Адреналин Гостивар

/

ЈУНИОРИ

Пласман Натпреварувач Клуб Време

1

Лео Кралевски Оксижен Скопје

1:08:37

2

Драган Јованов Е.Б.Т.Скопје

1:14:51

3

Јован Стнишков Оксижен Скопје

1:24:17

4

Кадир Исмаил Адреналин Гостивар

-1

КАДЕТИ

Пласман Натпреварувач Клуб Време

1

Давид Спасов Бел Камен Радовиш

48:17

2

Предраг Чачаров Бел Камен Радовиш

49:45

3

Столе Колев Бел Камен Радовиш

51:12

4

Лука Димитријоски Спид Бајк Кичево

56:20

5

Филип Петровски Адреналин Госстивар

1:02:40

6

Ѓорѓе Димитров Бел Камен Радовиш

1:03:49

7

Бојан Кралевски Оксижен Скопје

1:04:01

МАСТЕРС

Пласман Натпреварувач Клуб Време

1

Влаадимир Микиќ Енерџи Скопје

1:09:21

2

Љубиша Кондев Енерџи Скопје

1:11:02

3

Мартин Анастасовски Енерџи Скопје

1:15:51

4

Шпенди Кализи Адренилин Готивар

-1

5

Беќим Кализи Адреналин Гостивар

-1

6

Адем Мориццо Адреналин Гостивар

-1

DNF

Сашо Димитријоски Спид Бајк Кичево

/

ЖЕНИ

Пласман Натпреварувач Клуб Време

1

Анита Величковска Оксижен Скопје

1:00:21

2

Анета Антовска Оксижен Скопје

1:02:40

3

Катерина Николовска Енерџи Скопје

1:04:26

4

Андреа Будимовска Енерџи Скопје

1:11:56

ХОБИ МАЖИ

Пласман Натпреварувач  

1

Емил Цветанов

28:41

2

Никлоче Ивановски

29:35

3

Дарко Блажески

30:09

4

Влатко Рабаџиски

31:12

5

Коста Донев

36:51

6

Харун Хоп

1:07:52

ХОБИ ЖЕНИ

1

Андријана  Анастасоска

43:05

2

Убејда Дева

-1

Забелешка: Натпреварот помина во најдобар ред. Возачот со број 90, Фисник Мало од Адреналин Гостивар, се казнува со 1000 денари поради непрописно земање на вода. Натпреварувачот со број 21, Фестим Реџепи од Адреналин Гостивар е дискфалификуван поради непрописно движење на стазата. Нема дополнителни приговори од учесниците и тимовите.

Судија

Милан Ѓукиќ

LOGO VMF1