РЕЗУЛТАТИ Државно првенство во Планински Велосипедизам 2017

ЕЛИТ

Пласман Стартен Број Име и Презиме Клуб Време

1

42

Михаил Тасевски Оксижен Скопје

1:08:22

2

67

Александар Марковски Оксижен Скопје

1:10:47

3

21

Александар Ѓуровиќ Енерџи Скопје

1:13:16

4

88

Кирил Марковски Е.Б.Т. Скопје

1:16:20

5

86

Милан Нацевски Оксижен Скопје

1:19:28

6

85

Благоја Петровски Енерџи Скопје

-1 Lap

7

66

Столе Здравков Оксижен СКопје

-1 Lap

8

74

Фестим Реџепи Адреналин Гостивар

-3 Lap

/

43

Левент Рифат Адреналин Гостивар

DNF

ЈУНИОРИ

Пласман Стартен Број Име и Презиме Клуб Време

1

91

Лео Кралевски Оксижен Скопје

59:21

2

98

Драган Јованов Е.Б.Т. Скопје

1:11:35

3

96

Јован Станишков Бел Камен Радовиш

1:17:50

4

95

Кадир Исмаили Адреналин Гостивар

-1 Lap

КАДЕТИ

Пласман Стартен Број Име и Презиме Клуб Време

1

201

Лазар Петровиќ Оксижен Скопје

59:45

2

210

Давид Спасов Бел Камен Радовиш

1:03:40

3

213

Предраг Чачаров Бел Камен Радовиш

1:14:48

4

211

Столе Колев Бел Камен Радовиш

-1 Lap

/

214

Ѓорѓи Димитров Бел Камен Радовиш

DNF

МАСТЕРС

Пласман Стартен Број Име и Презиме Клуб Време

1

159

Владимир Микиќ Енерџи Скопје

1:06:07

2

153

Љубиша Кондев Енерџи Скопје

1:09:06

3

148

Марјан Кузмановски Енерџи Скопје

-1 Lap

4

205

Шпенди Кализи Адреналин Гостивар

-1 Lap

5

250

Беќим Кализи Адреналин Гостивар

-2 Lap

ЖЕНИ

Пласман Стартен Број Име и Презиме Клуб Време

1

207

Анета Антовска Оксижен Скопје

1:01:53

2

215

Катерина Николовска Енерџи Скопје

1:03:50

3

209

Анита Величковска Оксижен Скопје

1:07:20

4

216

Андреа Будимовска Енерџи Скопје

-1 Lap

LOGO VMF1