РЕЗУЛТАТИ XCO СТУДЕНА ВОДА-КУМАНОВО

РЕЗУЛТАТИ  

XCO СТУДЕНА ВОДА-КУМАНОВО

ЕЛИТ

пласман име и презиме клуб време

1

Александар Роман СМФ Грција 1:29:06

2

Михаил Тасевски Оксижен 1:35:08

3

Лео Кралевски Оксижен 1:37:53

4

Александар Марковски Оксежен 1:39:30

5

Милан Нацевски Оксижен 1:40:30

6

Емил Цветанов Крос Сајклинг 1:42:16

7

Александар Ѓуровиќ Оксижен 1:48:04

8

Благоја Петровски Енерџи -1 Lap

9

Николче Ивановски Оксижен -1 Lap

/

Дамјан Малиновски Енерџи DNF

ЈУНИОРИ

пласман име и презиме клуб време

КАДЕТИ

пласман име и презиме клуб време

1

Лазар Петровиќ Оксижен 1:16:40

2

Давид Спасов Бел Камен 1:20:01

3

Столе Колев Бел Камен 1:22:04

4

Предраг Чачаров Бел Камен 1:26:30

5

Борис Стефановски Крос Сајклинг 1:37:45

6

Спасе Стојанов Бел Камен -1 Lap

/

Ѓорѓи Димитров Бел Камен DNF

/

Леонид Марковски Оксижен DNF

/

Андреј Величковски Крос Сајклинг DNF

МАСТЕРС

пласман име и презиме клуб време

1

Љубиша Кондев Енерџи 1:29:30

2

Боро Банишки Енерџи 1:38:41

3

Владимир Микиќ Енерџи 1:39:05

4

Дарко Блажески Енерџи 1:43:25

5

Мартин Анастасовски Енерџи 1:44:23

6

Марјан Кузмановски Енерџи -1 Lap

ЖЕНИ

пласман име и презиме клуб време

1

Анита Величковска Оксижен 1:37:51

2

Катерина Никловска Оксижен 1:46:07

3

Андријана Анастасовска Оксижен -1Lap

/

Анета Антовска Оксижен DNF

/

Андреа Будимовска Енерџи DNF

ХОБИ МАЖИ

пласман име и презиме време

1

Игор Трпковски

41:06

2

Коста Алексовски

41:37

3

Даниел Пешиќ

45:00

4

Кристијан Велјановски

47:46

5

Мило Павловиќ

48:01

6

Благој Бојаџиев

48:03

/

Душан Посавац

DNF

/

Дарко Јованов

DNS

ХОБИ ЖЕНИ

пласман име и презиме време

1

Билјана Русевска 100

1:17:10

Судија

Милан ЃукиќLOGO VMF1