Monthly Archives: October 2017

Ранг-листа Друмски велосипедизам 23.10.2017 Трофеј Кичево

 

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Никола ЃУКИЌ Вело-М 105+4=109 109

2.

Левент РИФАТ Адреналин 90+0=90 90

3.

Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 51+10=61 61

РЕЗУЛТАТИ Трофеј Кичево 2017

22.10.2017

                                                                        СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време
   1. Никола ЛЕВКОВ Вело-М 1:35:28.373
   2. Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 1:38:25.187
   3. Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 1:38:25.261

Трофеј Кичево

Организатор: Велосипедска Федерација на Македонија и ВК Спид бајк.
Патека: Кружна на мотодромот во касарната во Кичево, должина на круг 2 километри и 50 метри.

У-13 8 круга
У-15 12 круга
Жени 15 круга
Кадети 20 круга
Јуниори и Мастерс 25 круга
Сениори 30 круга

 

Дата: 22.10.2017 година.
Старт: 11:00 часот стартуваат У-13, У-15 и Жени, по завршување на првата трка стартуваат Сениори, Јуниори, Кадети  и Мастерс.

Ранг-листа Друмски велосипедизам 18.09.2017 Трофеј град Скопје

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Никола ЃУКИЌ Вело-М 105+0=105 105

2.

Левент РИФАТ Адреналин 65+25=90 90

3.

Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 41+10=51 51

РЕЗУЛТАТИ Трофеј град Скопје 2017

 

                                                                        СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време
   1. Левент РИФАТ Адреналин 1:23:32
   2. Јордан АНДРЕЕВ Хемус Тројан 1:23:35
   3. Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 1:26:35

РЕЗУЛТАТИ Гази баба 2017

ЕЛИТ

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

4

Михаил Тасевски Оксижен Скопје

1:41:31

2

2

Александар Ѓуровиќ Енерџи Скопје

1:42:21

3

3

Александар Марковски Оксижен Скопје

1:44:32

Ранг-листа ПЛАНИНСКИ

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ

1.

Михаил Тасевски Оксижен Скопје 85+25=110 110

2.

Левент Рифат Адреналин Гостивар 75+0=75 75

3.

Александар Марковски Оксижен Скопје 58+15=73 73