Monthly Archives: December 2017

Листа на спортисти и клубови кои добиваат награди за 2017 година

Поединечни и екипни пласмани на ранг-листи на ВФМ за 2017 година

Ранг-листа ДРУМСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ

1.

Никола ЃУКИЌ Вело-М 109

2.

Левент РИФАТ Адреналин 90

3.

Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 61

Прогласување најдобри клубови и велосипедисти за 2017 година

pokana