Daily Archives: 07/05/2018

Ранг листа – Друмски велосипедизам 07.05.2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 25+25=50 50
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 20+20=40 40
3. Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 10+10=20 20

РЕЗУЛТАТИ –Државно ридско првенство на Македонија–06.05. 2018

                                            СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време
1. Никола ЛЕВКОВ Вело-М 37:42
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 38:23
3. Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 38:58

Пласман Апсолутна категорија Државно ридско првенство на Македонија

Пласман                Презиме и име Клуб        Време               Категорија

 

    1 Никола ЛЕВКОВ Вело-М 37:42 Сениор
    2 Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 38:23 Сениор
    3 Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 38:34 Мастерс
    4 Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 38:58 Сениор
    5 Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 39:14 Сениор
    6 Андреј СТОЈАНОВСКИ Мадал бал 39:40 Кадет
    7 Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 39:42 Сениор
    8 Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 39:54 Сениор
    9 Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 40:20 Сениор
   10 Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 40:37 Јуниор