Daily Archives: 25/06/2018

Ранг листа – Друмски велосипедизам – 24.06.2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 70+20=90 90
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 40+15=55 55
3. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 25+25=50 50

Државно друмско првенство на Македонија–24.06. 2018

                                            СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време

1

Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 3:04:40

2

Никола ЛЕВКОВ Вело-М 3:04:40

3

Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 3:10:32

Ранг листа – Друмски велосипедизам -23.06. 2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 50+20=70 70
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 40+0=40 40
3. Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 20+8=28 28

Државно првенство на Македонија -хронометар –23.06. 2018

                                            СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време

1

Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 30:33.19

2

Никола ЛЕВКОВ Вело-М 31:07.86

3

Ѓорѓи ПОПСТЕФАНОВ Енерџи 31:57.39