Daily Archives: 24/09/2018

Ранг листа – 24.09. 2018 – Друмски велосипедизам

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 115+0=115 115
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 55+10=65 65
3. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+0=50 50

РЕЗУЛТАТИ –Трофеј КАЛЕ –23.09. 2018

                                            СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време

1

Денис ДОБРЕВ Драг-Софија 1:23:40

2

Левент РИФАТ Адреналин 1:24:29

3

Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 1:24:31