Daily Archives: 09/10/2018

Ранг-листа за 2018 година – ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ – 09.10.2018

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО  БОДОВИ

1.

Михаил Тасевски Оксижен 125+25=150 150

2.

Александар Марковски Оксежен 80+15=95 95

3.

Лео Кралевски Оксижен 72+6=78 78

РЕЗУЛТАТИ – Гази Баба 2018

РЕЗУЛТАТИ Гази Баба 2018

СЕНИОРИ

Пласман Натпреварувач Клуб Време

1

Демир Мулиќ МФР-Темпо –  Црна Гора 01:29:55

2

Михаил Тасевски Оксижен Скопје 01:30:21

3

Александар Ѓуровиќ Оксижен Скопје 01:36:16