Daily Archives: 12/10/2018

Ранг листа за 2018 – Друмски велосипедизам – 12.10.2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 115+5=120 120
2. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+25=75 75
3. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 65+0=65 65
4. Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 35+20=55 55
5. Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 38+15=53 53

РЕЗУЛТАТИ – Трофеј 11 ОКТОМВРИ –11.10. 2018

                                            СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време

1

Јордан АНДРЕЕВ Цар Симеон – Пловдив 1:25:45

2

Денис ДОБРЕВ Драг-Софија 1:25:58

3

Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 1:25:58

4

Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 1:25:58

5

Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 1:25:58