Ранг листа Вело-крос 18.03. 2019

                                                               СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
       1. Тефик САЛИХИ Цикло спорт 25+25=50 50
       2. Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 20+15=35 35
       3. Емил ЦВЕТАНОВ Кросс сајклинг 0+20=20 20
       4. Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 15+4=19 19
       5. Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 10+7=17 17
       6. Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 7+8=15 15
       7. Бесник МУСТАФИ Вело-М 8+5=13 13
       8. Марјан ТАСЕВСКИ 15 МАЈ 6+6=12 12
       9. Михаил ТАСЕВСКИ Оксижен 0+10=10 10
     10. Марио ПЕТРОВСКИ Вело-М 5+0=5 5
     11. Јовица САЗДОВ МВК Велес 0+0=0 0
     12. Никола ЛЕВКОВ Вело-М 0+0=0 0
     13. Енис РАМАДАНИ Вело-М 0+0=0 0
                                                ЈУНИОРИ
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
 1. Кристијан МАКСИМОВСКИ МВК Велес 25+25=50 50
 2. Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 20+20=40 40
 3. Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 15+15=30 30
 4. Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 0+0=0 0
 5. Јован НАСТОВ МВК Велес 0+0=0 0
 6. Виктор КУЗМАНОВСКИ Спид бајк 0+0=0 0
 7. Роберт ПАНОВСКИ МВК Велес 0+0=0 0
 8. Андреј СТОЈАНОВСКИ Вело-М 0+0=0 0
                                                                      КАДЕТИ
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
 1. Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 25+25=50 50
 2. Давид РИСТОВСКИ МВКВелес 20+20=40 40
 3. Благој МАРКОВСКИ МВКВелес 15+15=30 30
 4. Александар ТРАЈКОВ МВКВелес 7+10=17 17
 5. Дарко ДИМОВСКИ МВКВелес 8+8=16 16
 6. Бојан РИСТОВ МВКВелес 6+6=12 12
 7. Бесим МУСТАФИ Вело-М 0+10=10 10
 8. Леонид СТЕФАНОВСКИ 15 МАЈ 5+4=9 9
 9. Филип ТЕМЕЛКОВСКИ 15 МАЈ 4+5=9 9
 10. Андреј МАЏОСКИ Илинден 0+7=7 7
 11. Воислав ЛАЗАРЕВСКИ 15 МАЈ 3+0=3 3
 12. Михајло СИЛЈАНОВСКИ 15 МАЈ 0+3=3 3
 13. Милош АЛЕКСОВСКИ Вело-М 0+0=0 0
 14. Филип РИСТЕВСКИ 15 МАЈ 0+0=0 0
 15. Илија ГЕОРГИЕВСКИ 15 МАЈ 0+0=0 0
 16. Христијан АТАНАСОВСКИ 15 МАЈ 0+0=0 0
17. Константин КОСТОВ Илинден 0+0=0 0
18. Андреј КУЗМАНОСКИ Илинден 0+0=0 0
19. Леонид МАРКОСКИ Илинден 0+0=0 0
20. Александар СПИРКОСКИ Илинден 0+0=0 0
МАСТЕРС
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
       1. Златко ГЕЦОСКИ 15 МАЈ 25+25=50 50
       2. Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 МАЈ 20+20=40 40
       3. Миле СИЛЈАНОВСКИ 15 МАЈ 15+15=30 30
       4. Борче ЈОРДАНОВСКИ Мадал бал 0+0=0 0
ЕКИПНО
ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
         1. МВК Велес 118+119=237 237
         2. ВК Спид бајк 40+40=80 80
         3. ВК Цикло спорт 40+29=69 69
         4. ВК Вело-М 43+20=63 63
         5. ВК 15 МАЈ 18+18=36 36
 6. ВК Кросс сајклинг 0+20=20 20
         7. ВК Оксижен 0+10=10 10
 8. ВК Илинден 0+7=7 7
         9. ВК Мадал бал 0+0=0 0

Ранг листа – Вело крос 04.03.2019

СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
1. Тефик САЛИХИ Цикло спорт 0+25=25 25
2. Кирил МАРКОВСКИ Вело-М 0+20=20 20
3. Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 0+15=15 15
4. Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 0+10=10 10
5. Бесник МУСТАФИ Вело-М 0+8=8 8
6. Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 0+7=7 7
7. Марјан ТАСЕВСКИ 15 МАЈ 0+6=6 6
8. Марио ПЕТРОВСКИ Вело-М 0+5=5 5
9. Јовица САЗДОВ МВК Велес 0+0=0 0
10. Никола ЛЕВКОВ Вело-М 0+0=0 0
11. Енис РАМАДАНИ Вело-М 0+0=0 0
ЈУНИОРИ
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
 1. Кристијан МАКСИМОВСКИ МВК Велес 0+25=25 25
 2. Виктор ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 0+20=20 20
 3. Даниел МОЈСОСКИ Спид бајк 0+15=15 15
 4. Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 0+0=0 0
 5. Јован НАСТОВ МВК Велес 0+0=0 0
 6. Виктор КУЗМАНОВСКИ Спид бајк 0+0=0 0
 7. Роберт ПАНОВСКИ МВК Велес 0+0=0 0
 8. Андреј СТОЈАНОВСКИ Вело-М 0+0=0 0
КАДЕТИ
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
 1. Лука ДИМИТРИЈОСКИ Спид бајк 0+25=25 25
 2. Давид РИСТОВСКИ МВКВелес 0+20=20 20
3. Благој МАРКОВСКИ МВКВелес 0+15=15 15
4. Бесим МУСТАФИ Вело-М 0+10=10 10
5. Дарко ДИМОВСКИ МВК Велес 0+8=8 8
6. Александар ТРАЈКОВ МВКВелес 0+7=7 7
7. Бојан РИСТОВ МВКВелес 0+6=6 6
8. Леонид СТЕФАНОВСКИ 15 МАЈ 0+5=5 5
9. Филип ТЕМЕЛКОВСКИ 15 МАЈ 0+4=4 4
10. Воислав ЛАЗАРЕВСКИ 15 МАЈ 0+3=3 3
11. Михајло СИЛЈАНОВСКИ 15 МАЈ 0+0=0 0
12. Милош АЛЕКСОВСКИ Вело-М 0+0=0 0
13. Филип РИСТЕВСКИ 15 МАЈ 0+0=0 0
14. Илија ГЕОРГИЕВСКИ 15 МАЈ 0+0=0 0
15. Христијан АТАНАСОВСКИ 15 МАЈ 0+0=0 0
МАСТЕРС
пласман име и презиме клуб бодови вкупно бодови
1. Златко ГЕЦОСКИ 15 МАЈ 0+25=25 25
2. Љупчо ГЛИГОРОВСКИ 15 МАЈ 0+20=20 20
3. Миле СИЛЈАНОВСКИ 15 МАЈ 0+15=15 15
4. Борче ЈОРДАНОВСКИ Мадал бал 0+0=0 0
ЕКИПНО
ПЛАСМАН КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. МВК Велес 0+118=118 118
2. ВК Вело-М 0+43=43 43
3. ВК Спид бајк 0+40=40 40
3. ВК Цикло спорт 0+40=40 40
5. ВК 15 МАЈ 0+18=18 18
6. ВК Мадал бал 0+0=0 0

Ранг листа за 2018 – Друмски велосипедизам – 12.10.2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 115+5=120 120
2. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+25=75 75
3. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 65+0=65 65
4. Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 35+20=55 55
5. Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 38+15=53 53 Continue reading “Ранг листа за 2018 – Друмски велосипедизам – 12.10.2018”

Ранг-листа за 2018 година – ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ – 09.10.2018

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО  БОДОВИ

1.

Михаил Тасевски Оксижен 125+25=150 150

2.

Александар Марковски Оксежен 80+15=95 95

3.

Лео Кралевски Оксижен 72+6=78 78 Continue reading “Ранг-листа за 2018 година – ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ – 09.10.2018”

Ранг листа – 24.09. 2018 – Друмски велосипедизам

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 115+0=115 115
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 55+10=65 65
3. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+0=50 50 Continue reading “Ранг листа – 24.09. 2018 – Друмски велосипедизам”

Ранг-листа 24.09.2018 – Планински велосипедизам

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО  БОДОВИ

1.

Михаил Тасевски Оксижен 100+25=125 125

2.

Александар Марковски Оксежен 65+15=80 80

3.

Лео Кралевски Оксижен 65+7=72 72 Continue reading “Ранг-листа 24.09.2018 – Планински велосипедизам”

Ранг листа –Друмски велосипедизам -23.07. 2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 90+25=115 115
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 55+0=55 55
3. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 50+0=50 50 Continue reading “Ранг листа –Друмски велосипедизам -23.07. 2018”

Ранг-листа ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ – 09.07.2018

СЕНИОРИ

ПЛАСМАН ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО  БОДОВИ

1.

Михаил Тасевски Оксижен 75+25=100 100

2.

Александар Марковски Оксежен 50+15=65 65

3.

Лео Кралевски Оксижен 55+10=65 65 Continue reading “Ранг-листа ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ – 09.07.2018”

Ранг листа – Друмски велосипедизам – 24.06.2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 70+20=90 90
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 40+15=55 55
3. Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 25+25=50 50 Continue reading “Ранг листа – Друмски велосипедизам – 24.06.2018”

Ранг листа – Друмски велосипедизам -23.06. 2018

                                                СЕНИОРИ

ПЛАСМАН

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ КЛУБ БОДОВИ ВКУПНО БОДОВИ
1. Никола  ЛЕФКОВ Вело-М 50+20=70 70
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 40+0=40 40
3. Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 20+8=28 28 Continue reading “Ранг листа – Друмски велосипедизам -23.06. 2018”