Категорија: Резултати

Државно првенство на Македонија -хронометар –23.06. 2018

                                            СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време

1

Андреј ПЕТРОВСКИ Вело-М 30:33.19

2

Никола ЛЕВКОВ Вело-М 31:07.86

3

Ѓорѓи ПОПСТЕФАНОВ Енерџи 31:57.39

РЕЗУЛТАТИ XCO-Радовиш

РЕЗУЛТАТИ  

  XCO-Радовиш -МТБ  10-06-2018

ЕЛИТ

пласман име и презиме клуб време

1

Михаил Тасевски Оксижен 1:22:56

2

Александар Марковски Оксежен 1:26:15

3

Лео Кралевски Оксижен 1:26:45

РЕЗУЛТАТИ XCO-Крос сајклинг-Куманово -МТБ 27-05-2018

РЕЗУЛТАТИ  

  XCO-Куманово -МТБ  27-05-2018

ЕЛИТ

пласман име и презиме клуб време

1

Михаил Тасевски Оксижен 1:31:17

2

Лео Кралевски Оксижен 1:34:54

3

Александар Марковски Оксежен 1:36:58

РЕЗУЛТАТИ –Државно ридско првенство на Македонија–06.05. 2018

                                            СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време
1. Никола ЛЕВКОВ Вело-М 37:42
2. Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 38:23
3. Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 38:58

Пласман Апсолутна категорија Државно ридско првенство на Македонија

Пласман                Презиме и име Клуб        Време               Категорија

 

    1 Никола ЛЕВКОВ Вело-М 37:42 Сениор
    2 Даниел ЈАКОВЛЕВСКИ Енерџи 38:23 Сениор
    3 Зоран РИСТОВСКИ Вело-М 38:34 Мастерс
    4 Благоја ПЕРУНОВСКИ Мадал бал 38:58 Сениор
    5 Дарко СИМОНОВСКИ Енерџи 39:14 Сениор
    6 Андреј СТОЈАНОВСКИ Мадал бал 39:40 Кадет
    7 Николче ДАМЈАНОВСКИ МВК Велес 39:42 Сениор
    8 Кристијан ВАНЧЕВСКИ МВК Велес 39:54 Сениор
    9 Ивица ДАВИДОВСКИ Вело-М 40:20 Сениор
   10 Ивица ГАЦОВСКИ Вело-М 40:37 Јуниор

РЕЗУЛТАТИ –”Трофеј Кичево ” КУП на Македонија

  1.                                             СЕНИОРИ
    пласман име и презиме клуб време
    1. Јордан АНДРЕЕВ Цар Симеон, Бугарија 2:56:14
    2. Никола ЛЕВКОВ Вело-М 2:56:14
    3. Теодор РУСЕВ Несебар, Бугарија 3:00:56

РЕЗУЛТАТИ XCO СТУДЕНА ВОДА-КУМАНОВО

РЕЗУЛТАТИ  

XCO СТУДЕНА ВОДА-КУМАНОВО

ЕЛИТ

пласман име и презиме клуб време

1

Александар Роман СМФ Грција 1:29:06

2

Михаил Тасевски Оксижен 1:35:08

3

Лео Кралевски Оксижен 1:37:53

РЕЗУЛТАТИ Трофеј Кичево 2017

22.10.2017

                                                                        СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време
   1. Никола ЛЕВКОВ Вело-М 1:35:28.373
   2. Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 1:38:25.187
   3. Борислав СОЛАРСКИ Цикло спорт 1:38:25.261

РЕЗУЛТАТИ Трофеј град Скопје 2017

 

                                                                        СЕНИОРИ
пласман име и презиме клуб време
   1. Левент РИФАТ Адреналин 1:23:32
   2. Јордан АНДРЕЕВ Хемус Тројан 1:23:35
   3. Јане ТРИФУНОВСКИ Енерџи 1:26:35

РЕЗУЛТАТИ Гази баба 2017

ЕЛИТ

Пласман Стартен Број Натпреварувач Клуб Време

1

4

Михаил Тасевски Оксижен Скопје

1:41:31

2

2

Александар Ѓуровиќ Енерџи Скопје

1:42:21

3

3

Александар Марковски Оксижен Скопје

1:44:32