Контакт

Велосипедска Федерација на Македонија
Градски Парк, КК Работнички, ПФ5
1000 Скопје
Македонија

телефон: +389 2 3166305; 070 332 281

email: secretary@cfm.org.mk ; office@cfm.org.mk


Погледни ја Велосипедска Федерација на Македонија на поголема мапа

Име:
Е-Маил:
9 + 4 = ?
Наслов:
Порака: