СОС Детско село

sos-ds1
sos-ds2

Љупчо од Скопје и неговиот другар Даниел од Софија ќе поминат 1700 километри низ шест балкански земји. И тоа само на велосипеди. Целта им е да ги привлечат вниманието и поддршката на јавноста за работата на СОС Детските села, организација под чија закрила обајцата пораснаа.
Станете и вие дел од СОС велосипедскиот тим кој ќе ги придружува Љупчо и Даниел на поаѓањето од Скопје на 5. април 2014.
од 10:00 часот со старт од Градскиот
Парк-Кај Школка.
Ви ветуваме уникатна авантура со многу забава.
Придружи се!
Контакт:
СОС Детско село Македонија
Телефони: 02 329 0556, 072 22 00 38
Email: info.na@sos.org.mk

Поддржано од:

poddrzano-od

 

Медиумска поддршка:

mediumska-poddrska