Одложување на термин Трофеј ИЛИНДЕН

Почитувани, Ве известуваме дека трката Трофеј Илинден нема да се одржи во предвидениот термин на 20.09.2020 година,

нов предлог термин е закажан за 04.10.2020 година

 По координации со Општина Илинден ќе бидете известени за новиот термин на натпреварот.