Контакт


Велосипедска Федерација на Македонија

Градски Парк, КК Работнички, ПФ5
1000 Скопје
Македонија

телефон: +389 2 3166305; 070 332 281

email: secretary@cfm.org.mk ; office@cfm.org.mk