Државно ридско првенство

Дата: 21-05-2023
Организатор: ВФМ
Пријава:

secretary@cfm.org.mkТрофеј Охрид - КУП на Македонија

Дата: 13-05-2023
Организатор: ВФМ, ВК Спид бајк
Пријава:

Клубовите треба да пријават учество најкасно до 12.05.2023 год. до 18:00 часот на меил secretary@cfm.org.mk

за непријавени велосипедисти нема да биде дозволен стартХСО Кучково

Дата: 07-05-2023
Организатор: ВФМ, ВК Оксижен
Пријава:

Задолжително онлине пријавување на info@oxygen.com.mkАпхил Сопиште - “Искачување на сончевата страна на Водно”

Дата: 30-04-2023
Организатор: ВФМ
Пријава:

лиценцираните велосипедисти се пријавуваат на меил secretary@cfm.org.mk , а рекреативците на следнава веб адреса на која прво мора да се креира акаунт за да може да се регистрирате за UPHILL VODNO

https://sportmaniacs.com/en/services/inscription/sunni-side-of-vodno-uphill-40449Трофеј Велес

Дата: 08-04-2023
Организатор: ВФМ, МВК Велес
Пријава:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fsportmaniacs.com%2Fen%2Fservices%2Finscription%2Ftrofej-veles%3Ffbclid%3DIwAR1UCv6lc7V-jboX88mPOPJda3i4rm_-QSMpoio90OIvdF8J3H80O9H7A-U&h=AT3hewNAaI9dqOs0sOGjvQSajZmJfO3EzGloRzW5RcLa-GxJNByZozKsM-udKdBokWegkfkH3bZKUF8M8ZsuO5wuAva5HCGBq6SJ4fAbwbkBLWk3C6ZUmseVv5oAwudxuZ8YrYEqFYRIfwU

 

secretary@cfm.org.mk  до 06.04.2023 година

Нема да биде дозволен старт за непријавен натпреварувач.

Според Одлука на ВФМ, лицата кои ќе бидат во караванот како персонал на клубовите МОРА да се лиценцирани и пријавени од страна на клубовите.Трофеј Куманово

Дата: 05-03-2023
Организатор: ВФМ, ВК Крос сајклинг
Пријава:

до 04.02.2023 год. најкасно до 12:00 часот, за непријавени велосипедисти нема да биде дозволен старт, поради изготвување на стартни листи.

пријави на меил:

milandjukic1984@gmail.com

secretary@cfm.org.mkДржавно првенство Вело крос

Дата: 05-02-2023
Организатор: ВФМ, ВК Спид бајк
Пријава:

до 03.02.2023 год. најкасно до 12:00 часот, за непријавени велосипедисти нема да биде дозволен старт, поради изготвување на стартни листи за електронско мерење на трката.

пријави на меил:

milandjukic1984@gmail.com

secretary@cfm.org.mk
Трофеј 11 Октомври

Дата: 11-10-2022
Организатор: ВФМ, ВК Вело-М
Пријава:

Во клубот на e-mail: velommarjan@t-home.mk secretary@cfm.org.mk телефон : 078 413 734