Пропозиции - Трофеј Кичево


Организатор

ВФМ, ВК Спид бајк

Патека

Известување!

ТРКАТА   ТРОФЕЈ КИЧЕВО Е ОДЛОЖЕНА

Поради не добивање одобрение поврзано со престојните претседателски избори и обврските на институциите  трката се одложува.                                                                                          Ќе бидете благовремено информирани за новиот термин на одржување.

 

 

Дата

20-04-2019

Старт

.

Цел

.

Пријава

.

Стартни броеви

.

Технички прописи

 

 

.

Награди

.

Право на учество

сите регистрирани лекарски прегледани и осигурани велосипедисти во категории: сениори, јуниори, кадети, У-15, У-13, мастерс и жени

Бодување

Ранг-листа друмски велосипедизам

Трошоци

Трошоци за организација се на терет на организаторот, клубовите учествуваат на свој трошок.

Казни

Според правилникот на УЦИ и ВФМ

Посебни одредби

.