Државно првенство Хронометар

Дата: 29-06-2019
Организатор: ВФМ, МВК Велес
Пријава:

најкасно до 27.06.2019 до 12:00 часот,  secretary@cfm.org.mk 

велосипедистите кои нема да бидат пријавени во наведениот рок нема да имаат право на стартХС МТБ-Куманово

Дата: 04-05-2019
Организатор: ВФМ, Крос Сајклинг
Пријава:

070 258 410Трофеј Кичево

Дата: 20-04-2019
Организатор: ВФМ, ВК Спид бајк
Пријава:

.