ПЕЛИСТЕР Данхил Куп

Дата: 20-09-2020
Организатор: ВФМ, ВК Екстрим бајк
Пријава:

Регистрација и стартарина
- Регистрацијата за натпреварот може да се направи на следната емаил адреса:
extremebiketeambitola@gmail.com со поднесување на сите потребни информации за натпреварувачот. Групна регистрација може да се направи со поднесување на пријавата со сите потребни информации од секој натпреварувач во групата / клубот и приложување на купената карта како доказ за извршена уплата за пријавата да биде валидна.
- Регистрацијата за натпреварот може да се направи
заклучно со 19.20.2020
- Цената за пријава на натпреварот изнесува 900 денари (15 евра) и се извршува на лице место.ХСО КУЧКОВО

Дата: 13-09-2020
Организатор: ВФМ, ВК Оксижен
Пријава:

Задолжително онлине пријавување на info@oxygen.com.mk
Државно Друмско првенство

Дата: 23-08-2020
Организатор: ВФМ,
Пријава:

Најкасно до 22.08.2020 год. до 12:00 часот,   secretary@cfm.org.mkДржавно првенство Хронометар

Дата: 21-08-2020
Организатор: ВФМ, МВК Велес
Пријава:
Најкасно до 20.08.2020 год. до 12:00 часот,   secretary@cfm.org.mk

Велосипедистите кои нема да бидат пријавени во наведениот рок нема да имаат право на старт.Апхил ВОДНО

Дата: 16-08-2020
Организатор: ВФМ, ВК Енерџи
Пријава:

Од 10.08 до 14.08.2020 до 12ч на маилот на Велосипедската федерација secretary@cfm.org.mk

 

Нема да има пријавувење на лице место, секој клуб до сабота ќе ја добие стартната листа кој во колку часот ке стартува.

 

Поради протоколот Хоби категорија нема да има.