Известување до сите велосипедски клубови за Одложување на трка Државно првенство во Вело крос

Ве известуваме дека Државното првенство Вело крос нема да се одржи во предвидениот термин на 24.01.2021 година,

нов термин за одржување на натпреварот е закажан за 14.02.2001 година.