Трофеј Велес

Дата: 01-12-2019
Организатор: ВФМ, МВК Велес
Пријава:

secretary@cfm.org.mkТрофеј Преспа

Дата: 27-10-2019
Организатор: ВФМ, ВК Спид бајк и ВК 15 МАЈ
Пријава:

secretary@cfm.org.mk

Прилеп- Топташ Данхил Куп

Дата: 06-10-2019
Организатор: ВФМ, ВК Илинден, Општина Прилеп
Пријава:

на следниов линк:             https://forms.gle/bZr9PLQ7XEwo4moX6

-пријавувањето е отворено до 03.10.2019, цената изнесува 900 денари (15 евра)

-пријава по истекот на крајниот рок изнесува 1 200 денари (20 евра), со можност за пријава на лице местоТрофеј Скопје

Дата: 22-09-2019
Организатор: ВФМ, ВК Енерџи
Пријава:

secretary@cfm.org.mkКучково ХС МТБ

Дата: 15-09-2019
Организатор: ВФМ,ВК Оксижен
Пријава:

info@oxygen.com.mk

Хоби категоријата е отворена за сите влубеници во спортот, тие може да се натпреваруваат во оваа категоријаХЦО Тресонче

Дата: 31-08-2019
Организатор: ВФМ, ВК Енерџи и Меморијал Дичо Зограф
Пријава:

 secretary@cfm.org.mk , info@energi-cycling.mk  и тел: 3231 772

Хоби категоријата е отворена за сите вљубеници во спортот и можат да се натпреваруваат во Хоби категоријата. Повеќе 
информации на  info@energi-cycling.mk  и тел: 3231 772. 
Секој натпреварувач мора  да носи заштитна кацига и да има исправен велосипед. 


Трофеј Илинден

Дата: 27-07-2019
Организатор: ВФМ
Пријава:

secretary@cfm.org.mk