КУП на Македонија

Дата: 08-05-2022
Организатор: ВФМ, ВК Спид бајк
Пријава:

Клубовите треба да пријават учество најкасно до 06.05.2022 год. до 18:00 часот на меил secretary@cfm.org.mk

за непријавени велосипедисти нема да биде дозволен стартТрофеј Велес

Дата: 31-07-2022
Организатор: ВФМ, МВК Велес
Пријава:

secretary@cfm.org.mk  до 01.04.2022 година

Согласно Протоколот нема да биде дозволен старт за непријавен натпреварувач.

Според Одлука на ВФМ, лицата кои ќе бидат во караванот како персонал на клубовите МОРА да се лиценцирани и пријавени од страна на клубовите.Апхил Водно

Дата: 10-04-2022
Организатор: ВФМ, ВК Енерџи
Пријава:

до 08.04.2022 до 12ч на емаилот на Велосипедската федерација  secretary@cfm.org.mk  и kondev@bikestop.com.mk

 Нема да има пријавувење на лице место, секој клуб ќе ја добие стартната листа кој во колку часот ќе стартува.


Трофеј 11-ти Октомври

Дата: 11-10-2021
Организатор: ВФМ, ВК Вело-М
Пријава:

velommarjan@t-home.mk , secretary@cfm.org.mk ,

телефон : 078 413 734 

до 09.10.2021 год.Гази Баба ХСО МТБ

Дата: 02-10-2021
Организатор: ВФМ, ВК Енерџи
Пријава:

secretary@cfm.org.mk телефон: 070 332 281

Најкасно до 01.10.2021 до 15часот