Апхил ВОДНО

Дата: 16-08-2020
Организатор: ВФМ, ВК Енерџи
Пријава:

Од 10.08 до 14.08.2020 до 12ч на маилот на Велосипедската федерација secretary@cfm.org.mk

 

Нема да има пријавувење на лице место, секој клуб до сабота ќе ја добие стартната листа кој во колку часот ке стартува.

 

Поради протоколот Хоби категорија нема да има.


Трофеј Велес

Дата: 01-12-2019
Организатор: ВФМ, МВК Велес
Пријава:

secretary@cfm.org.mkТрофеј Преспа

Дата: 27-10-2019
Организатор: ВФМ, ВК Спид бајк и ВК 15 МАЈ
Пријава:

secretary@cfm.org.mk

Прилеп- Топташ Данхил Куп

Дата: 06-10-2019
Организатор: ВФМ, ВК Илинден, Општина Прилеп
Пријава:

на следниов линк:             https://forms.gle/bZr9PLQ7XEwo4moX6

-пријавувањето е отворено до 03.10.2019, цената изнесува 900 денари (15 евра)

-пријава по истекот на крајниот рок изнесува 1 200 денари (20 евра), со можност за пријава на лице место